Antena 3 CNN Actualitate Informare meteo de la ANM. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore - HARTA zonelor vizate

Informare meteo de la ANM. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore - HARTA zonelor vizate

Urmează ploi torenţiale, vijelii, grindină şi descărcări electrice în următoarele ore, anunţă ANM, care tocmai a emis un Cod galben de vreme rea. Atenţionarea este valabilă până la ora 23.

Informare meteo de la ANM. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore - HARTA zonelor vizate
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    11 Aug 2020   •   11:50

În următoarele ore, sunt prognozate de ploi torenţiale, vijelii şi grindină, potrivit unei atenţionări Cod galben, valabil marţi, în intervalul orar 12-23. Informarea de vreme rea emisă de ANM vizează 15 județe ale țării.

Codul galben de vijelii, valabil în 15 judeţe

Alerta Cod galben este valabilă în județele Brașov, Covasna, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Mehedinți, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Caraș Severin, Hunedoara, Vrancea și Buzău.

"În vestul și sudul Transilvaniei, în sudul Banatului, în sud-vestul Moldovei, precum și în jumătatea de nord a Olteniei și a Munteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină.

Cantitățile de apă vor depăși 40-50 l/mp

Cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și izolat 40-50 l/mp", se arată în atenţionarea meteorologică emisă, marţi, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Manifestări de instabilitate atmosferică se vor semnala pe arii restrânse și în restul țării.
 

×
Subiecte în articol: vijelii ploi grindina meteo
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close