Antena 3 CNN Actualitate Informare meteo de ultimă oră. Cum va fi vremea în zilele următoare

Informare meteo de ultimă oră. Cum va fi vremea în zilele următoare

Ne aşteaptă trei zile de caniculă, cu maxime de 37 de grade, atât în Capitală, cât şi în sudul şi estul ţării, arată o informare meteo emisă joi dimineaţă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Informare meteo de ultimă oră. Cum va fi vremea în zilele următoare
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    06 Aug 2020   •   11:02

Meteorologii au publicat o informare meteo de caniculă, valabilă pentru zilele de joi, vineri şi sâmbătă, când temperaturile maxime vor urca la 34-37 de grade. Prognoza se referă la regiunile sudice și estice.

Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze la rafală, în general, de 40-50 km/h.

În ce priveşte indicele de temperatură-umezeală (ITU), acesta va depăși vineri și sâmbătă pragul critic de 80 de unități, în cea mai mare parte a Munteniei și a Dobrogei și local în Moldova și Oltenia.

Aceeaşi valoare este prognozat să se înregistreze şi pe arii restrânse din Câmpia de Vest, mai ales pe parcursul zilei de sâmbătă.

Cum va fi vremea în acest week-end

Trei zile de caniculă, şi în Bucureşti

Informarea de caniculă este valabilă şi pentru Capitală, în aceleaşi trei zile. Temperaturile în Bucureşti vor atinge şi 37 de grade, iar vineri și sâmbătă indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități.

Conform prognozei speciale emise joi pentru Capitală, pentru perioada joi ora 12:00 - sâmbătă ora 20:00, vremea va fi caniculară la orele amiezii, când temperaturile maxime se vor situa între 35 și 37 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 19 și 21 de grade.

Cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul zilei de joi. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări temporare în orele amiezilor și al serilor, când la rafală se vor atinge viteze, în general de 45-50 km/h.
 

×
Subiecte în articol: canicula meteo vreme
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close