Antena 3 CNN Actualitate Locul din România unde stratul de zăpadă a ajuns la 10 centimetri. Vezi ultimele avertizări de la ANM

Locul din România unde stratul de zăpadă a ajuns la 10 centimetri. Vezi ultimele avertizări de la ANM

Locul din România unde stratul de zăpadă a ajuns la 10 centimetri. Vezi ultimele avertizări de la ANM
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    31 Oct 2019   •   10:59

VREMEA. Ninge abundent în zona de munte de câteva ore, iar stratul de zăpadă depus măsoare deja câţiva centimetri.

La Bâlea Lac şi Buşteni, stratul de zăpadă a ajuns la 10 centimetri, iar drumarii au pus deja în funcţiune utilajele de deszăpezire.

Şi în zone izolate din Neamţ, Argeş şi Bistriţa-Năsăud a căzut deja prima zăpadă, iar vremea este extrem de rece.

VEZI AICI PROGNOZA METEO

În această săptămână, se aşteaptă în continuare ninsori în zonele montane şi temperaturi scăzute de până la minus opt grade.

De asemenea, la malul marii, porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea şi Midia au fost închise din cauza vântului puternic.

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 31 octombrie 2019. Vremea va deveni deosebit de rece în cea mai mare parte a ţãrii. În regiunile din jumãtatea de sud a ţãrii precum şi la munte vor fi înnorãri persistente şi temporar, mai ales ziua se vor semnala precipitaţii. Acestea vor fi sub formã de ninsoare la munte, mixte trecãtor îndeosebi în zonele submontane şi sub formã de ploaie în rest. În celelalte regiuni, înnorãrile vor fi temporare şi doar cu totul izolat se mai pot semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri ziua, local în sud şi sud-est amplificând senzaţia de rece.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 şi 12 grade, iar cele minime, preponderent negative cu precãdere în jumãtatea de nord, se vor încadra între -5 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 6...7 grade pe litoral.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 1 noiembrie 2019. Vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, iar în orele amiezii se va încãlzi uşor. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a intervalului în majoritatea regiunilor, iar noaptea cu precãdere în cele sud-vestice şi în zona Carpaţilor Meridionali. Cu totul izolat şi trecãtor vor mai fi posibile precipitaţii slabe- mixte în zona montanã şi sub formã de ploaie în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în sudul Banatului şi în zona montanã înaltã.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 13 grade, iar cele minime între -5 şi 6 grade.

Citiți și:

Vremea face ravagii. Locurile din țară unde drumarii au început deja deszăpezirea

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close