Antena 3 CNN Actualitate Educație Ministerul Educației: Cursuri suspendate joi în școlile din patru județe din cauza vremii nefavorabile

Ministerul Educației: Cursuri suspendate joi în școlile din patru județe din cauza vremii nefavorabile

Cursurile vor fi suspendate pentru ziua de joi în scolile din județele Ialomița, Călărași, Brăila și Buzău, din cauza avertizării cod roșu de viscol și vânt, a informat Ministerul Educației.

Ministerul Educației: Cursuri suspendate joi în școlile din patru județe din cauza vremii nefavorabile
Sursa foto: Foto: pixabay.com
05 Feb 2020   •   19:05

Cursurile vor fi suspendate în cele patru județe, deciziile fiind luate prin hotărâri ale Comitetelor Județene pentru Situații de Urgență.

"Prin Hotărârea nr. 1 din 05.02.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița, s-a hotărât suspendarea cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar în ziua de 06.02.202", a transmis ISU Ialomița.

Meteorologii au anunțat o avertizare cod roșu de viscol și vânt în zona montană din nouă județe, în vigoare de miercuri seara până joi dimineață. Pentru Capitală au anunțat cod portocaliu de vânt și ninsoare.

Avertizarea e valabilă începând de miercuri, de la ora 18, până joi dimineața, la ora 8. Meteorologii au anunțat viscol puternic, cu rafale de peste 100-120 de km/h și vizibilitate redusă spre zero în zona județelor Prahova, Dâmbovița, Argeș, Brașov, Buzău. 

Citiți și VREMEA. Cod roșu de viscol și vânt în zona montană din nouă județe. Ninsori vor fi și în Capitală

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close