Antena 3 CNN Actualitate Noapte de coşmar pentru şoferii care au fost prinşi pe drumul DN24. Vizibilitatea era ZERO şi troienele măsurau doi metri

Noapte de coşmar pentru şoferii care au fost prinşi pe drumul DN24. Vizibilitatea era ZERO şi troienele măsurau doi metri

Noapte de coşmar pentru şoferii care au fost prinşi pe drumul DN24. Vizibilitatea era ZERO şi troienele măsurau doi metri
de O.P.    |    30 Dec 2014   •   05:33

A fost o noapte de coşmar pentru şoferii care au circulat pe DN24 Tişiţa-Cosmeşti, în judeţul Vrancea. Zeci de maşini au fost prinse de întuneric pe câmpul măturat de viscolul care a redus vizibilitatea aproape de zero.

Noapte grea au avut şi echipele de intervenţie ale ISU, care au transportat cu şenilatele mai mulţi bolnavi la Spitalul de Urgenţă din Focşani. Pompierii au ajutat şi un echipaj de pe ambulanţă să preia un bebeluş de 6 luni dintr-o comună în care salvarea nu putea să ajungă. Zeci de tir-uri si autoturisme  au rămas blocate peste noapte,pe marginea drumului, după ce DN 24 a fost închis la Tişiţa.

Nici echipele de interventie ISU nu au avut o noapte linistita. Drumurile judetene au fost blocate de nămeţi de până la doi metri înalţime. Mai mulţi bolnavi au fost transportaţi cu şenilatele, după care au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital.

Pompierii au intervenit tot cu şenilata pentru a aduce la ambulanţă un copil de 6 luni, din satul Străjescu. Un drum de 15 minute a fost parcurs acum în trei ore din cauza nămeţilor care s-au format pe drumul judetean Focsani-Suraia. Tot din această zona au fost aduse la spital două bolnave de 67 ani şi respectiv 58 de ani.

În Dolj, aproximativ 50 de oameni au rămas prinşi ore bune în troienele viscolite pe un tronson de drum iudeţean închis între Giubega şi Băileşti. Autorităţile au intervenit cu mai multe utilaje, dar acestea au întâmpinat greutăţi în deblocarea drumului. Oamenii au fost evacuaţi şi duşi la adăpost, iar maşinile au rămas abandonate pe drum.

Tronsonul de drum va fi redat circulaţiei în cursul zilei de astăzi, după ce încetează viscolul.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close