Antena 3 CNN Actualitate Prognoza ANM. Cum va fi vremea la începutul lunii februarie

Prognoza ANM. Cum va fi vremea la începutul lunii februarie

Prognoza ANM. Cum va fi vremea la începutul lunii februarie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    29 Ian 2019   •   17:35

VREMEA. Vremea va fi în general închisã, iar local şi temporar vor fi precipitaţii. Acestea vor fi mixte la munte, în timp ce, în restul teritoriului va ploua, iar cu o probabilitate mai mare în Transilvania, trecãtor se va semnala şi lapoviţã. Precipitaţiile vor fi în general mai intense şi mai frecvente în Carpaţii Meridionali şi în zona submontanã a Olteniei, unde pe arii restrânse se vor acumula cantitãţi de apã ce vor depãşi 15 l/mp, iar punctiform 20 l/mp. La începutul intervalului, pe spaţii mici în centru şi nord vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare la munte, în special pe creste, iar la cote mult mai reduse, pe parcursul zilei şi în sud-est.

Temperaturile maxime se vor încadra între 0...1 grad în nordul Moldovei şi în jur de 13 grade în Dobrogea, iar cele minime între -3 şi 6 grade. În zonele joase se va semnala ceaţã.

VREMEA. PROGNOZA METEO pentru joi, 31 ianuarie

Vremea se va menţine închisã, iar temporar vor fi precipitaţii slabe cantitativ, local în est, sud-est şi în centru precum şi la munte şi pe spaţii mici în restul teritoriului. Precipitaţiile vor fi mixte la munte, în timp ce, în restul teritoriului se vor semnala mai ales ploi. La începutul intervalului, pe spaţii mici vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 12 grade, iar cele minime între -5 şi 5 grade, uşor mai ridicate în Dobrogea. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief îndeosebi din sud, pe arii în general restrânse va fi ceaţã.

VREMEA. PROGNOZA METEO pentru vineri, 1 februarie

Vremea va fi caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în sud-est, unde trecãtor în prima parte a zilei pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în regiunile vestice.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 2 şi 10 grade, iar cele minime între -4 şi 6 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei. Local, mai ales dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţã sau nebulozitate joasã stratiformã în sud şi est şi izolat în rest.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close