Antena 3 CNN Actualitate Prognoza METEO 17 august. Vești bune de la meteorologi

Prognoza METEO 17 august. Vești bune de la meteorologi

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vremea va fi caldă în perioada imediat următoare, cu ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Temperaturile se vor încadra, în general, între 25 și 32 de grade Celsius.

Prognoza METEO 17 august. Vești bune de la meteorologi
Sursa foto: Pixabay
de Laura Dinu    |    17 Aug 2020   •   11:10

Prognoza METEO 17 august 2020. Vremea în țară

Luni dimineață, cerul prezintã înnorãri în sud-vestul şi nord-vestul ţãrii şi este mai mult senin în restul teritoriului. Local în Maramureş şi izolat în sudul Olteniei se semnaleazã averse. Vântul suflã slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane din masivele sudice.

La ora 09, temperatura aerului avea valori cuprinse între 11 grade la Petroşani şi 23 de grade la Moldova Nouã, Râmnicu Sãrat, Sfântu Gheorghe-Deltã, Jurilovca, Gura Portiţei şi Mangalia. Izolat în zonele depresionare este ceaţã.

Astăzi, vremea se va încãlzi în cea mai mare parte a ţãrii, devenind local cãlduroasã în zonele de câmpie. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice, îndeosebi dupã-amiaza, local în zona Munţilor Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, pe arii mai restrânse în Maramureş, Crişana şi nordul Transilvaniei şi doar cu totul izolat în rest.

Vor fi condiţii de grindinã, iar cantitãţile de apã vor depãşi izolat 20...25 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului, local în Dobrogea, precum şi în zonele de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 32 de grade.

Prognoza METEO 17 august 2020. Vremea în Capitală

La această oră, cerul este senin, vântul suflã slab, iar la ora 09 se înregistrau 19 grade la Filaret şi 20 de grade la Afumaţi şi Bãneasa.

Astăzi, vremea va fi frumoasã şi cãlduroasã dupã-amiaza. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 31...32 de grade. Presiunea atmosferică este 756 mmHg

×
Subiecte în articol: meteo vremea prognoza
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close