Antena 3 CNN Actualitate Prognoză METEO. Ce se va întâmpla cu vremea până la sfârșitul lunii august

Prognoză METEO. Ce se va întâmpla cu vremea până la sfârșitul lunii august

Meteorologii anunță că, în primele două săptămâni ale lunii august, românii vor avea parte de o vreme caldă, temperaturile fiind mai mari decât cele normale pentru această perioadă. În prima săptămână va ploua mai puțin decât în mod obișnuit, după care va ploua mai mult în vest și nord-vest.

Prognoză METEO. Ce se va întâmpla cu vremea până la sfârșitul lunii august
Sursa foto: Pixabay
de Laura Dinu    |    28 Iul 2020   •   13:26

Săptămâna 27 iulie – 3 august

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sud-estice, dar și ușor mai coborâte în cele centrale și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile nord-estice, sud-vestice și la munte.

Săptămâna 3 - 10 august

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, local în regiunile estice și sudice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă.Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general excedentare în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi deficitare.

Săptămâna 10 - 17 august

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în sudest, dar și ușor mai coborâte în nord-vest.Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, cu posibilitatea unui deficit local, în regiunile vestice și nord-estice.

Săptămâna 17 – 24 august

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice, dar și ușor mai coborâte în nord-vest. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: meteo august vremea
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close