Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Prognoza meteo. Cum va fi vremea până sâmbătă

Prognoza meteo. Cum va fi vremea până sâmbătă

Prognoza meteo. Cum va fi vremea până sâmbătă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    13 Feb 2019   •   21:26

Vremea va fi în general normalã sub aspect termic. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 9 grade, iar cele minime între -3 şi 3 grade, mai scãzute în depresiuni. Cerul va fi parţial noros în regiunile sud-vestice şi mai mult noros în celelalte zone. Îndeosebi în cursul nopţii se vor semnala precipitaţii slabe, mixte, local în jumãtatea de est a teritoriului şi izolat în rest.

La munte va ninge, cu precãdere în Carpaţii Orientali şi Meridionali.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele montane, dar temporar şi la cote mai reduse în Dobrogea şi Moldova.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 15 februarie

Vremea se va menţine apropiatã de normalul termic al acestei perioade.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri în sudul şi estul ţãrii, unde mai ales în prima parte a zilei, cu totul izolat vor mai fi precipitaţii slabe, mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în special în prima parte a intervalului în sud-estul teritoriului şi la munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 10 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest, iar cele minime între -6 şi 2 grade, mai scãzute în depresiuni.

VREMEA. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 16 februarie

Vremea se va încãlzi, mai semnificativ însã în nord şi nord-est, urmând astfel cã la nivelul întregii ţãri valorile termice sã se situeze peste cele normale specifice acestei date.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 2 şi 10 grade, iar cele minime între -5 şi 4 grade, mai coborâte în depresiuni.

Dimineaţa şi noaptea, pe spaţii mici în zonele joase de relief va fi ceaţã.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close