Antena 3 CNN Actualitate Social Prognoza meteo. Temperaturi de primăvară în mijlocul iernii. Un val de praf saharian vine peste România

Prognoza meteo. Temperaturi de primăvară în mijlocul iernii. Un val de praf saharian vine peste România

Prognoza meteo. Temperaturi de primăvară în mijlocul iernii. Un val de praf saharian vine peste România
01 Feb 2019   •   12:29

VREMEA. Administrația Națională de Meteorologie a anunat prognoza meteo pentru weekendul 2-3 februarie. Se anunță temperaturi de 17 grade şi un nor de praf saharian care vine peste România. 

VREMEA „La acest sfârșit de săptămână este o situație atipică pentru continentul european, pentru că pe jumătatea de vest a sa, are loc o pătrundere de aer foarte rece, polar către nordul Africii. În partea de sud va veni un aer foarte cald, îmbogățit cu particule de praf saharian. 

VREMEA Pentru țara noastră veștile sunt bune, nu așteptăm precipitații, doar duminică spre luni sau chiar în ziua de luni așteptăm precipitații în partea de V și S-V și acolo aceste ploi ar aduce o ploaie un pic mai murdară.

VREMEA Temperaturile vor crește progresiv. Sâmbătă așteptăm maxime între 5-17 grade, iar dumnică vom avea 7-17 grade în vestul țării. Ceva rezerve ar putea fi pentru zonele din Moldova, Muntenia, iar temperaturile să nu fie la fel de ridicate.

Temperaturile vor mai scădea săptămâna viitoare, iarna nu s-a terminat încă”, a spus Mihai Timu, meteorolog ANM.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vremea România weekend
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close