Antena 3 CNN Actualitate Prognoză meteo. Ultimele date de la ANM. Temperaturile scad drastic!

Prognoză meteo. Ultimele date de la ANM. Temperaturile scad drastic!

Veștile nu sunt deloc bune în ceea ce privește vremea. Temperaturile vor scădea drastic în următoarele ore. În vigoare este o informare meteorologică de nopți și dimineți geroase până duminică la ora 10.00 în cea mai mare parte a țării.

Prognoză meteo. Ultimele date de la ANM. Temperaturile scad drastic!
Sursa foto: Foto: Pixabay
de M.V    |    08 Feb 2020   •   08:50

Pe parcursul nopţilor şi al dimineţilor de 8 şi 9 februarie vremea va fi geroasă în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile vor coborî frecvent sub -10 grade şi local, mai ales în nord-estul, centrul şi sudul ţării sub -15 grade (până în jurul a -22 de grade în zonele depresionare).

Cerul prezintă unele înnorări în Oltenia şi este mai mult senin în rest. Vântul sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în special la altitudini mari, iar la cote mai reduse şi pe litoral. La ora 8, se înregistrau valori de temperatură cuprinse între -18 grade la Întorsura Buzãului şi -1 grad la Drobeta-Turnu Severin şi Moldova Nouă.

Prognoză meteo pentru Capitală:

Vremea va fi rece și geroasă dimineaţa. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat (viteze de până la 25...30 km/h).

Presiunea atmosferică este 766 mmHg.

×
Subiecte în articol: ANM prognoza meteo
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close