Antena 3 CNN Timp liber Fun Un reporter pasionat de munca lui. “Este atât de intensă! Jurnalista merită un Oscar”

Un reporter pasionat de munca lui. “Este atât de intensă! Jurnalista merită un Oscar”

Un reporter pasionat de munca lui. “Este atât de intensă! Jurnalista merită un Oscar”
08 Dec 2015   •   14:09

Un reporter TV irlandez, Teresa Mannion, a devenit faimoasă pe Internet după ce a fost surprinsă de o furtună, în timpul unei transmisiuni în direct. Internauţii au scris că tânăra ar merita un Oscar şi s-au amuzat inserându-i imaginea în scene din filme cunoscute, precum “Jurassic Park” şi “Star Wars: The Force Awakens”, scrie tabloidul Daily Mail.

Astfel, într-una din aceste imagini, jurnalista apare lângă dinozaurul T-Rex sau lângă personajele Jack şi Rose din filmul “Titanic”.
În timpul transmisunii pentru RTE, jurnalista se afla pe plaja din Salthill, când a fost surprinsă de o ploaie torenţială şi de rafale de vânt care erau pe cale să o doboare. Totuşi, Mannion nu a interupt transmisia, ci a început să strige la cameră, astfel încât să transmită informaţiile.


“Această transmisiune meteo este atât de intensă! Foarte amuzant. Jurnalista merită un Oscar”, “Cred că ar trebui să actualizăm statusul Teresei Mannion la „legendă” şi “Vă rog, vă rog să numim furtuna după Teresa Mannion”, au scris doar câţiva dintre internauţi.

 

×
Subiecte în articol: reporter meteo
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close