Antena 3 CNN Actualitate Vreme neobișnuit de caldă în țară. Unde se vor înregistra 21 de grade

Vreme neobișnuit de caldă în țară. Unde se vor înregistra 21 de grade

Vreme neobișnuit de caldă în țară. Unde se vor înregistra 21 de grade
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    16 Noi 2019   •   16:14

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminică, 17 noiembrie 2019. Valorile de temperaturã se vor situa peste cele normale în a doua jumãtate a lunii noiembrie în cea mai mare parte a ţãrii, dar îndeosebi în vest, nord-vest şi centru, unde cerul va fi variabil. În sudul şi în estul teritoriului, mai ales în zonele joase, nebulozitatea va fi persistentã în special în prima parte a zilei şi din nou seara şi noaptea când local se va semnala şi ceaţã şi izolat burniţã sau ploi slabe. În orele dimineţilor ceaţa se va forma pe spaţii mici şi în regiunile intracarpatice, cu precãdere pe vãi şi în depresiuni. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, cu viteze mai mari pe crestele Carpaţilor Meridionali unde rafalele vor depãşi 80...90 km/h, în sudul Banatului, iar trecãtor şi la cote reduse şi în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 21 de grade, iar cele minime în general între 3 şi 13 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru luni, 18 noiembrie 2019. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele climatologic specifice datei în cea mai mare parte a ţãrii, astfel cã maximele se vor încadra între 12 şi 22 de grade, iar minimele între 3 şi 14 grade. În vest, nord-vest şi centru, cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse va ploua. În sud şi în est, în special în zonele joase, va fi nebulozitate persistentã mai ales la începutul zilei şi noaptea, local se va semnala ceaţã şi izolat burniţã sau ploi slabe. Vântul va avea intensificãri pe crestele montane, iar trecãtor şi pe areale mai mici şi în restul teritoriului.

VREMEA. Prognoza meteo pentru marți, 19 noiembrie 2019. În regiunile nord-vestice şi centrale cerul va fi variabil, în timp ce în rest va fi nebulozitate joasã de tip stratiform, asociatã pe arii restrânse cu ploi slabe şi burniţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona de munte. Mai ales dimineaţa şi noaptea izolat va fi ceaţã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 14 şi 19 grade şi minime între 4 şi 14 grade.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close