Antena 3 CNN Actualitate Vreme răcoroasă în aproape toată țara. Vezi prognoza meteo pentru zilele următoare

Vreme răcoroasă în aproape toată țara. Vezi prognoza meteo pentru zilele următoare

Vreme răcoroasă în aproape toată țara. Vezi prognoza meteo pentru zilele următoare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    08 Iul 2019   •   15:45

VREMEA. Prognoza meteo pentru marți, 9 iulie. Valorile termice se vor situa uşor sub cele caracteristice acestei perioade în cea mai mare parte a ţãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 28 de grade, iar cele minime între 8 şi 18 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse ce vor mai avea şi caracter torenţial, trecãtor descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului local în jumãtatea de sud a ţãrii şi pe arii restrânse în rest. Astfel de fenomene se vor semnala cu precãdere pe parcursul zilei şi vor fi mai intense în Dobrogea şi în sud-estul Munteniei, acolo unde şi descãrcãrile electrice vor fi mai frecvente, iar cantitãţile de apã izolat mai însemnate. Vor fi condiţii de grindinã.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 10 iulie

Vremea va fi rãcoroasã în cea mai mare parte a ţãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 27 de grade, iar cele minime între 9 şi 18 grade, uşor mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse ce vor avea şi caracter torenţial, intensificãri de scurtã duratã ale vântului şi descãrcãri electrice dupã-amiaza local în sud şi în zonele de deal şi munte, iar noaptea cu precãdere în sud-est. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. Pe suprafeţe mici se vor înregistra cantitãţi de apã mai însemnate.

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 11 iulie

Temperaturile vor fi mai coborâte decât cele normale pentru a doua decadã a lunii iulie în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza şi seara când local în zonele de deal şi de munte şi izolat în rest vor fi ploi de scurtã duratã şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în cursul zilei la munte şi pe arii restrânse în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei şi 28 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor încadra între 6...7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 17...18 grade pe litoral.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close