Antena 3 CNN Actualitate Vreme rece în ”luna lui Cuptor”! Prognoza METEO 14 iulie 2020

Vreme rece în ”luna lui Cuptor”! Prognoza METEO 14 iulie 2020

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vremea va fi rece în zilele următoare, temperaturile fiind mai scăzute față de cele obișnuite pentru această perioadă.

Vreme rece în ”luna lui Cuptor”! Prognoza METEO 14 iulie 2020
Sursa foto: Pixabay.com
de Laura Dinu    |    14 Iul 2020   •   09:05

La această oră, cerul este mai mult senin în vestul, nordul şi sud-estul ţãrii şi parţial noros în rest. Vântul suflã slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele Carpaţilor Meridionali şi în nordul Dobrogei. La ora 08 temperatura aerului avea valori cuprinse între 7 grade la Topliţa şi 18 grade la Constanţa, Bãileşti, Buzãu, Olteniţa, Drobeta Turnu Severin şi Zimnicea.

Vremea va fi în general frumoasã şi se va încãlzi uşor în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri, în primele ore ale zilei în regiunile sudice, iar dupã-amiaza şi seara în zonele de munte, însã doar izolat vor fi ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri, în regiunile estice şi sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia. În zonele depresionare, dimineaţa izolat vor fi condiţii de ceaţã.

Vremea în Capitală

În Capitală, cerul este parţial noros, iar vântul suflã în general slab. La ora 08 se înregistrau 16 grade la Afumaţi şi 17 grade la staţiile meteo Bãneasa şi Filaret.

Vremea va fi în general frumoasã şi se va încãlzi uşor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la începutul zilei. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 26...27 de grade.

×
Subiecte în articol: meteo
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close