Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei VREMEA. Anunțul ANM. Vremea se schimbă radical! Cu ce surprize vine luna octombrie

VREMEA. Anunțul ANM. Vremea se schimbă radical! Cu ce surprize vine luna octombrie

VREMEA. Anunțul ANM. Vremea se schimbă radical! Cu ce surprize vine luna octombrie
Sursa foto: Sursă foto captură antena 3
03 Oct 2019   •   22:24

VREMEA. Elena Mateescu, director ANM, a vorbit la ”Sinteza Zilei” despre prognoza meteo de la începutul lunii octombrie.

VREMEA.Potrivit unei informării ANM, se vor înregistra ploi în general moderate cantitativ, fenomene de instabilitate atmosferică, intensificări temporare ale vântului și răcire accentuată a vremii în intervalul 3 octombrie, ora 04:00 - 5 octombrie, ora 09:00. Astfel, în intervalul menționat, aria ploilor va fi în extindere dinspre vest și va cuprinde treptat toată țara. În intervale scurte de timp sau prin cumulare, cantitățile de apă vor depăși local 15...20 l/mp, izolat 40 l/mp.

VREMEA „În Capitală vor fi 16 grade, temepraturile maxime, iar în cursul dimineții chiar 7 sau 8 grade. Se va simți semnificativ, pentru că va și ploua destul de mult, chiar din această noapte. Ne așteptăm și în zona Capitalei să avem precipitații, 15...20 l/mp. Până sâmbătă de dimineață, e în vigoare o informare meteorologică. Răcirea va fi prezentă în toată țara până marți, 8 octombrie. Vorbim de temperaturi mai coborâte decât perioada din calendar. Spre sfârșitul săptămânii sunt așteptate 13 sau 14 grade, sunt minus 0 grade în zonele depresionale”, a precizat Elena Mateescu.

VREMEA. Luna octombrie va mai aduce zile frumoase. Joi, în jumătatea de sud a țării, temperaturi care se vor aproapia de maximul unei zile de vară, a mai adăugat directorul ANM.

×
Subiecte în articol: vremea Sinteza Zilei ANM
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close