Antena 3 CNN Actualitate Vremea va fi deosebit de caldă. Sunt așteptate temperaturi de până la 20 de grade

Vremea va fi deosebit de caldă. Sunt așteptate temperaturi de până la 20 de grade

Vremea va fi deosebit de caldă pentru sfârşitul lunii februarie, în special în sudul, în estul şi în centrul ţării, unde valorile termice vor fi în creştere faţă de ziua anterioară.

Vremea va fi deosebit de caldă. Sunt așteptate temperaturi de până la 20 de grade
Sursa foto: Pixabay.com
de S.T.    |    26 Feb 2020   •   10:18

Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 20 de grade. În regiunile intracarpatice, înnorările se vor accentua şi va ploua pe arii extinse.

Vor fi mai ales averse, local se vor semnala descărcări electrice (cu probabilitate mai mare în Banat şi în vestul Transilvaniei), iar pe arii restrânse cantităţile de apă vor depăşi -în intervale scurte de timp sau prin cumulare - 15-25 l/mp.

Vremea. Prognoza meteo pentru miercuri, 26 februarie 2020

În restul teritoriului, cerul va avea înnorări temporare mai ales seara, iar ploi în general slabe vor fi pe spaţii mici în Oltenia şi nordul Moldovei, posibilitatea pentru manifestări de instabilitate fiind mai redusă.

La munte, vor fi ploi şi lapoviţă şi doar la altitudini de peste 1700 m va ninge.

Vântul se va intensifica la munte, în special în zona înaltă, unde rafalele vor depãşi 80-90 km/h; intensificări locale şi temporare vor fi şi în restul teritoriului, cu viteze mai mari - de 50-60 km/h, izolat peste 70-75 km/h- în vest, sud-vest şi centru, putând lua aspect de vijelie.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close