Antena 3 CNN Actualitate VREMEA. Prognoză meteo actualizată pentru săptămâna 11-17 martie. Temperaturi la limita înghețului

VREMEA. Prognoză meteo actualizată pentru săptămâna 11-17 martie. Temperaturi la limita înghețului

VREMEA. Prognoză meteo actualizată pentru săptămâna 11-17 martie. Temperaturi la limita înghețului
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
09 Mar 2019   •   11:42

VREMEA. Meteorologii avertizează că va urma o răcire a vremii. Vor fi zone în care temperaturile scad până la limita înghețului.

VREMEA. Meteorologul Viorica Dima a făcut precizări cu privire la prognoza pentru săptămâna următoare.

​​​​​​​VREMEA. ”Temperaturile revin la ceea ce ar fi normal la început de primăvară. Până atunci ne vom bucura de două zile de soare. Deși nu se vor mai atinge temperaturi de 25 de grade, termometrul se va opri la 22-23 de grade și duminică și luni vor fi două zile cu valori termice foarte generoase. 

Răcirea se prefigurează pentru ziua de marți, atunci când și precipitațile se extind la scara întregii țări, iar valorile la orele amiezii vor fi situate între 5-11 grade, 8 grade în București, iar minimele vor atinge temperaturi la limita înghețului. Nu va fi o răcire de lungă durată. Miercuri va fi o zi fără precipitații, joi revin ploile în jumătata de sud, iar weekendul va fi în încălzire și fără precipitații.”, a declarat meteorologul Dima.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo temperaturi inghet
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close