Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoză meteo pentru 1-22 aprilie. Ce îi așteaptă pe români în a doua lună de primăvară

VREMEA. Prognoză meteo pentru 1-22 aprilie. Ce îi așteaptă pe români în a doua lună de primăvară

VREMEA. Prognoză meteo pentru 1-22 aprilie. Ce îi așteaptă pe români în a doua lună de primăvară
Sursa foto: Foto: Pexels.com
31 Mar 2019   •   18:18

VREMEA. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru luna aprilie, intervalul 1– 22 aprilie 2018. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în aprilie, cea de-a doua lună de primăvară.

VREMEA 1 – 8 aprilie 2019
Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână. Cantitățile de precipitații vor fi, în general, deficitare în regiunile vestice, nordice și centrale și apropiate de mediile multianuale specifice acestei săptâmâni în celelalte zone.

VREMEA 8 – 15 aprilie 2019
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în extremitatea de vest și de nord a țării. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și apropiate de mediile climatologice în restul țării.

VREMEA 15 – 22 aprilie 2019
Mediile valorilor termice se vor înscrie în limitele a ceea ce reprezintă normalul acestei săptămâni în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi cel mai probabil deficitar la nivelul întregii țări, potrivit ANM.

×
Subiecte în articol: vremea ANM VREMEA.
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close