Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru 12 februarie. Vești extrem de proaste de la meteorologi

VREMEA. Prognoza meteo pentru 12 februarie. Vești extrem de proaste de la meteorologi

VREMEA. Prognoza meteo pentru 12 februarie. Vești extrem de proaste de la meteorologi
Sursa foto: Foto: pixabay.com
12 Feb 2019   •   04:00

VREMEA. Marți, 12 februarie, vremea se va rãci, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 8 grade, iar cele minime între -9 şi 2 grade.

VREMEA. Cerul va fi mai mult noros şi vor fi precipitaţii, pe arii mai extinse în centru, sud şi est şi în special în zona Carpaţilor Meridionali se vor cumula cantitãţi de apã în general de 10...15 l/mp. Va ninge în Transilvania, jumãtatea de nord a Moldovei şi local în Maramureş, precum şi la munte, unde va continua sã se depunã strat de zãpadã mai consistent.

VREMEA. În Banat şi Crişana, pe spaţii mici, mai ales la începutul zilei, vor predomina lapoviţã şi ninsoare, în Dobrogea temporar va ploua, iar în Oltenia şi Muntenia, ploile se vor transforma treptat în ninsoare începând din orele serii. Vântul va avea intensificãri în cea mai mare parte a ţãrii, cu viteze mai mari (în general între 60 şi 70 km/h) în vestul şi sudul Olteniei şi în sud-vestul Munteniei, dar şi la munte, unde la peste 1500 m, rafalele vor depãşi 80...90 km/h şi va fi viscol.

VREMEA. Presiunea atmosferică va creşte accentuat.

 

×
Subiecte în articol: vremea
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close