Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru 16 ianuarie. Mare atenție! Vești nu tocmai bune de la meteorologi

VREMEA. Prognoza meteo pentru 16 ianuarie. Mare atenție! Vești nu tocmai bune de la meteorologi

VREMEA. Vremea va fi în general închisã în zonele joase de relief din sudul şi din estul ţãrii şi local în cele din vest, centru şi nord, unde nebulozitatea joasã şi ceaţa asociatã cu depunere de chiciurã vor persista în cea mai mare parte a intervalului.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 16 ianuarie. Mare atenție! Vești nu tocmai bune de la meteorologi
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
15 Ian 2020   •   17:28

VREMEA. Trecãtor şi izolat va burniţa sau va fulgui şi vor fi condiţii pentru depuneri îngheţate (chiciurã şi cu o probabilitate mai micã polei). În celelalte regiuni cerul va fi mai mult senin, iar ceaţã se va semnala doar pe suprafeţe mici.

VREMEA. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -4...1 grad în zonele cu ceaţã persistentã şi între 4 şi 11 grade în rest, cu precãdere în zonele deluroase, în special cele vestice.

VREMEA. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -10 şi 0 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre -14 grade, dar şi mai ridicate pe litoral şi în Dealurile de Vest, spre 2 grade.

VREMEA. Presiunea atmosferică va creşte nesemnificativ, având deja valori mari.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close