Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 27 februarie. Veștile bune de la meteorologi se mai lasă așteptate

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 27 februarie. Veștile bune de la meteorologi se mai lasă așteptate

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 27 februarie. Veștile bune de la meteorologi se mai lasă așteptate
Sursa foto: Foto: pixabay.com
27 Feb 2019   •   07:30

VREMEA. Miercuri, 28 februarie, în cea mai mare parte a ţãrii valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în est, sud-est şi centru, unde mai ales ziua, pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii slabe.

VREMEA. Acestea vor fi sub formã de ninsoare la munte, mixte în Moldova, Dobrogea şi Transilvania şi mai ales ploi şi lapoviţã în Muntenia. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, îndeosebi în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali unde va mai depãşi la rafalã 70...80 km/h, spulberând zãpada, iar la cote mai reduse, local în regiunile estice şi sud-estice.

VREMEA. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 2 şi 10 grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime între -7 şi 0 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei pânã spre -10 grade.

VREMEA. Presiunea atmosferică va scãdea la sfârşitul intervalului.

×
Subiecte în articol: vremea
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close