Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoză meteo pentru weekendul 20-21 aprilie. Cum trebuie să se pregătească oamenii de Florii

VREMEA. Prognoză meteo pentru weekendul 20-21 aprilie. Cum trebuie să se pregătească oamenii de Florii

VREMEA. Prognoză meteo pentru weekendul 20-21 aprilie. Cum trebuie să se pregătească oamenii de Florii
Sursa foto: Foto: Pexels.com
20 Apr 2019   •   08:00

VREMEA. Meteorologii au anunțat prognoza pentru weekened, când cade sărăbotarea de Florii

VREMEA. Potrivit prognozei pentru weekendul 20-21 aprilie, se așteaptă ploi și temperaturi normale pentru această perioadă. La nivelul ţării, vor fi înnorări şi temporar va ploua slab pe arii restrânse în regiunile nordice, în zonele montane şi submontane şi izolat, cu o probabilitate mai mare în cele centrale şi sudice. 

VREMEA. ANM anunță că vântul va sufla slab şi moderat, iar temperaturile se vor situa între 11 şi 22 grade Celsius, cele mai ridicate fiind înregistrate în partea de Vest şi Nord-Vest. 

VREMEA. În Bucureşti, meteorologii anunță că de Florii va fi înnorat şi va ploua cu probabilitate mai mare în a doua parte a zilei şi seara. Vântul va sufla slab şi moderat. 

VREMEA. Temperatura maximă va fi 15 grade Celsius. La munte, la altitudini mari, de peste 1.600 de metri, precipitaţiile neînsemnate cantitativ vor fi sub formă de ninsoare. În regiunea Carpaţilor Meridionali şi a Munţilor Banatului, vântul va fi intensificat, mai transmite ANM. 


 

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo Florii
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close