Antena 3 CNN Actualitate Vreme neobișnuit de caldă pentru final de aprilie. Maximele ajung la 25 de grade Celsius

Vreme neobișnuit de caldă pentru final de aprilie. Maximele ajung la 25 de grade Celsius

Vremea va fi caldă pentru sfârşitul lunii aprilie. Prognoza meteo pentru luni și marți.

Vreme neobișnuit de caldă pentru final de aprilie. Maximele ajung la 25 de grade Celsius
Sursa foto: Pixabay.com
de S.T.    |    27 Apr 2020   •   11:20

Vremea. Prognoza meteo pentru luni, 27 aprilie 2020

În cea mai mare parte a ţãrii, dar mai ales în vest şi sud-vest valorile termice se vor situa peste mediile multianuale.  Ziua, cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la munte şi în partea continentalã a Dobrogei, dar numai izolat vor fi posibile ploi de scurtã duratã. Noaptea, înnorãrile se vor accentua în regiunile vestice, unde, pe arii restrânse vor fi averse, însoţite şi de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, trecãtor cu unele intensificãri în zonele de munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade pe litoral şi 24 de grade în Banat şi Oltenia, iar minimele între 1 şi 11 grade, mai scãzute spre -3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest, spre 12...13 grade.

Spre sfârşitul intervalului, în estul Transilvaniei, izolat se va produce brumã.

Vremea. Prognoza meteo pentru marți, 28 aprilie 2020

Vremea va fi caldã pentru sfârşitul lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate îndeosebi dupã-amiaza, când în vestul, centrul ţãrii şi în zonele de munte, pe arii restrânse, vor fi averse însoţite şi de descãrcãri electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sud-estul teritoriului şi de scurtã duratã în timpul ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 17 şi 25 de grade, iar cele minime între 4 şi 13 grade, cu valori mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali.
 

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close