Antena 3 CNN Actualitate Vremea se răceşte brusc în Capitală. Cum arată prognoză meteo specială pentru Bucureşti

Vremea se răceşte brusc în Capitală. Cum arată prognoză meteo specială pentru Bucureşti

Vreme instabilă miercuri şi joi în Capitală, cu ploi torenţiale şi temperaturi scăzute, se arată într-o prognoza meteo specială, emisă miercuri dimineaţă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Vremea se răceşte brusc în Capitală. Cum arată prognoză meteo specială pentru Bucureşti
Sursa foto: Pixabay
de Milena Niță    |    19 Aug 2020   •   13:50

Potrivit prognozei, în aceste două zile, sunt aşteptate ploi la Bucureşti, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat miercuri după-amiază, iar temperatura va scădea. După ce în urmă cu două zile, maxima din Capitală ajungea la 34 de grade, pentru joi, temperatura prognozată nu va depăşi 26-27 de grade, ceea ce înseamnă o diferenţă de 8 grade în nici două zile.

"Îndeosebi din a doua parte a zilei de miercuri (19 august) și pe parcursul zilei de joi (20 august), instabilitatea atmosferică se va accentua treptat și se va manifesta prin averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Temperatura scade la 26 de grade

Ploile vor putea avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor putea depăși 7-10 l/mp și izolat 15 l/mp. 

Temperatura maximă va fi de 28-29 de grade (miercuri) și de 26-27 de grade (joi). Minima termică se va situa în jurul valorii de 17 grade", se arată în textul prognozei speciale pentru Capitală.
 

×
Subiecte în articol: meteo vreme ploi
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close