Antena 3 CNN Actualitate VREMEA se schimbă în toată țara. Prognoza meteo până vineri, 15 martie

VREMEA se schimbă în toată țara. Prognoza meteo până vineri, 15 martie

VREMEA se schimbă în toată țara. Prognoza meteo până vineri, 15 martie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    12 Mar 2019   •   22:20

VREMEA. Valorile termice vor continua sã se situeze în jurul celor climatologic specifice datei. Cerul, variabil în primele ore ale intervalului, se va înnora treptat la început în vest, nord-vest şi în centru, precum şi în zonele montane şi submontane aferente, apoi şi în restul teritoriului. Doar izolat şi trecãtor, se vor semnala precipitaţii slabe, mai ales sub formã de ninsoare la munte şi predominant sub formã de ploaie în a doua parte a intervalului cu precãdere în nord-vestul ţãrii.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, în special la altitudini mari.

Temperaturile maxime, uşor mai ridicate decât cele înregistrate în ziua anterioarã vor fi cuprinse între 5 şi 12 grade, iar cele minime între -4 şi 4 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre -9 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 14 martie

Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice datei. Cerul va fi mai mult noros şi pe arii în general restrânse, temporar se vor semnala precipitaţii slabe în regiunile sudice şi la munte, iar spre sfârşitul intervalului, cu o probabilitate mai mare şi în cele vestice. Acestea vor fi sub formã de ploaie, la munte vor fi mixte, iar la altitudini mari va ninge.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, în special pe creste, iar la cote mult mai reduse, ziua pe spaţii mici şi în nord-vestul şi estul ţãrii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 12 grade, iar cele minime între -3 şi 4 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 15 martie

Cerul va avea înnorãri şi temporar se vor semnala precipitaţii slabe, local în regiunile intracarpatice şi în zona montanã, iar pe arii mai restrânse, în special în prima parte a zilei şi în cele sud-estice.

Acestea vor fi sub formã de ploaie în zonele joase de relief, iar la munte mixte. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri în special în masivele vestice şi sud-vestice, iar la cote mai reduse şi pe spaţii mai mici, în prima parte a intervalului şi în vestul ţãrii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 13 grade, iar cele minime, în general, între -3 şi 3 grade.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close