Antena 3 CNN Actualitate Vremea se schimbă în următoarele două zile. Meteorologii anunță temperaturi ridicate pentru Capitală

Vremea se schimbă în următoarele două zile. Meteorologii anunță temperaturi ridicate pentru Capitală

Meteorologii au emis sâmbătă o prognoză specială pentru București. Locuitorii din Capitală se vor bucura se două zile de vreme foarte caldă, cu temperaturi maxime de 15 grade.

Vremea se schimbă în următoarele două zile. Meteorologii anunță temperaturi ridicate pentru Capitală
Sursa foto: Foto: pixabay.com
22 Feb 2020   •   17:05

Conform ANM, începând de duminică de la ora 6 până la ora 18.00, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată.

Duminică dimineața, minima termică se va situa în jurul valorii de 0 grade. Temperatura maximă va fi de 12 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat, cu viteze de până la 35...40 km/h.

Duminică, de la ora 18, până luni la ora 18, vremea va fi în continuare mult mai caldă pentru această perioadă. Vântul se va intensifica treptat, cu rafale de 50…60 km/h în a doua parte a nopții de duminică spre luni și pe parcursul zilei de luni.

Începând de duminică de la ora 18.00 până luni la ora 18.00, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, cu cer temporar noros noaptea și variabil ziua, dar 

 

×
Subiecte în articol: ANM meteorologii Capitală vremea
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close