Antena 3 CNN Actualitate VREMEA. Temperaturi de octombrie în ajun de Crăciun. Regiunile unde se vor înregistra 18 grade

VREMEA. Temperaturi de octombrie în ajun de Crăciun. Regiunile unde se vor înregistra 18 grade

VREMEA. Duminică va fi foarte cald pentru o zi de decembrie și vom avea maxime de la 8 grade în depresiuni, la 18 grade în sud-est.

VREMEA. Temperaturi de octombrie în ajun de Crăciun. Regiunile unde se vor înregistra 18 grade
Sursa foto: Foto: pixabay.com
22 Dec 2019   •   08:12

VREMEA. Dimineață o să picure în ținuturile nordice. După prânz, ploile vor cuprinde jumătatea sud-vestică a țării, iar în zona montană înaltă se vor transforma în lapoviță.

VREMEA În Dobrogea și Bărăgan găsim atmosferă schimbătoare și câțiva stropi la începutul zilei în zona Deltei, apoi se arată soarele și se face mult mai cald decât în mod obișnuit. Se ating chiar și 17...18 grade, iar ploile apar pe seară și noaptea.

VREMEA În Moldova sudică și în nordul Munteniei avem vreme destul de plăcută și temperaturi foarte ridicate pentru data din calendar. Se încălzește față de sâmbătă, maximele ajung pe la 15...16 grade, iar după lăsarea nopții vin și ploile.

VREMEA Temperaturile cresc și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina. Mai sunt ceva condiții de ploaie dimineața, iar pe la câmpie avem ceață și burniță. Mai târziu apare soarele și se ating 14...15 grade, valori mai potrivite pentru luna octombrie.

VREMEA În nordul Transilvaniei și în Maramureș va fi cam înnorat și o să plouă, mai mult în a doua parte a zilei. Pe la munte se pornește vântul, dar temperaturile vor fi în continuare foarte ridicate și vor ajunge pe la 13...14 grade.

VREMEA Vreme caldă găsim și în ținuturile vestice, însă ploile se înmulțesc după prânz și vântul devine tot mai insistent. O să plouă și pe timpul nopții. Maximele ajung pe la 15 grade, iar minimele vor fi în jur de 8...9 grade.

VREMEA Și în Transilvania o să fie cald. Temperaturile cresc față de ziua trecută, însă norii apar frecvent, iar ploile ajung și aici. Vântul va sufla tare în zona montană înaltă, unde mai pe seară se anunță lapoviță.

VREMEA În Oltenia, sâmbătă a fost ceață persistentă și abia s-au înregistrat minus 2 grade. Duminică se încălzește, dar vin și ceva ploi. Umezeala va fi ridicată.

VREMEA Așteptăm o încălzire a vremii și prin sud. Soarele va apărea temporar și s-ar putea să plouă și pe aici.

VREMEA În București, duminică dimineață va fi destul de frig. Apare și ceața, iar peste zi, vremea se anunță schimbătoare, cu ploi trecătoare și o presiune atmosferică în scădere spre normal.

VREMEA La munte, weekendul ne aduce lapoviță.  Duminică avem cer noros și vânt mai activ în zona crestelor, iar la noapte apar și ninsorile.

VREMEA În Capitală, luni avem vreme neplăcută, cer noros, ploi slabe și un vânt cam insistent. Temperaturile scad, dar tot va fi mai cald decât în mod normal.

VREMEA Și marți avem o zi cam mohorâtă, mai pot să vină 2...3 stropi, vântul rămâne activ și maxima ajunge la 10 grade.

×
Subiecte în articol: vremea
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close