Antena 3 CNN Life Oameni Gesturi mici care valorează enorm. Omul care aduce zâmbetul pe feţele copiilor

Gesturi mici care valorează enorm. Omul care aduce zâmbetul pe feţele copiilor

Gesturi mici care valorează enorm. Omul care aduce zâmbetul pe feţele copiilor
Sursa foto: Foto: Facebook
30 Noi 2012   •   07:13

Gabriel Ciobotaru poate fi un exemplu pentru fiecare dintre noi. Nu a avut deloc o viaţă uşoară pentru că a crescut intr-un orfelinat de la 10 ani. Acum, la 32 de ani, este hotarat să aducă în viaţa celor săraci o rază de speranţă. El va ţine locul lui Moş Crăciun pentru cinci mii de copii săraci, care locuiesc în sate uitate de lume.

Timp de 6 luni, a bătut pe la uşi, a stat de vorbă cu directori şi artişti pentru a-i convinge să pună un zămbet în cutie. "Zâmbetul din cutie"- aşa se numeşte proiectul. Şi a avut succes.

Miile de cadourile vor pleca la cei mai săraci copii din ţară,  cei care locuiesc în sate uitate de lume. Culmea este că aceste cadouri au fost împachetate şi aduse cu drag de copiii care nu au cunoscut niciodată lipsurile.

De sărbători, copiii săraci vor zâmbi când vor deschide cutiile cu jucării, haine, dulciuri şi chiar ghiozdane. Vor şti atunci că Moş Crăciun a venit şi pentru ei.

"Am văzut nevoia de zâmbete şi nevoia de a sprijini copiii din România şi m-am gândit să mobilizez. Dacă nu ai dragoste, nu poti să creşti şi sper ca aceşti copii să cunoscă zâmbetele şi să nu abandoneze şcoala", a declarat Gabriel Ciobotaru - organizatorul proiectului "Zâmbetul din Cutie"







×
Subiecte în articol: Mos Craciun
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close