Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu, despre decizia Monicăi Melencu de a da noi probe ADN: „Sperăm că decizia este una fermă”

Adrian Ursu, despre decizia Monicăi Melencu de a da noi probe ADN: „Sperăm că decizia este una fermă”

Adrian Ursu, despre decizia Monicăi Melencu de a da noi probe ADN: „Sperăm că decizia este una fermă”
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
de Adrian Ursu    |    28 Sep 2019   •   15:30

Adrian Ursu a comentat la Antena 3 decizia mamei Luizei Melencu de a merge să-i fie recoltate probe ADN. 

„Spunea că dialogul cu avocatul Tonel Pop a fost determinant și invocarea acelei hotărâri judecătorești care a generat mandatul pe care ieri au venit să-l pună în executare acele opt persoane. E o decizie destul de rezonabilă. Sigur că ea vine după episodul de ieri, un episod la care cred că sute de mii, milioane de oameni s-au uitat absolut siderați pentru că ceea ce se întâmpla în acea curte era nemaivăzut până atunci. Felul în care nu s-a găsit o formulă mai nuanțată, nu s-a abordat cu tact acest moment, e absolut regretabil dacă vorbim despre DIICOT și cei care au pus în executare hotărârea instanței. 

De partea cealaltă, sigur că argumentele pe care le invoca familia Melencu, legate de suspiciuni în legătură cu felul în care ar fi utilizată această a două probă ADN erau și ele exagerate. Important e că s-a ajuns la această decizie, să sperăm că este una fermă”, a spus Adrian Ursu, realizator Antena 3. 

Citiți și Mama Luizei Melencu a acceptat să dea noi probe ADN. „Nu cred că domnii anchetatori au judecat bine. Am fost tratați ca ultimii oameni”

Familia Melencu a luat această decizie după scandalul cu jandarmi de vineri seara petrecut în curtea acestora. 

Scandalul cu jandarmii din curtea familiei Melencu

Un echipaj de jandarmi a ajuns vineri la curtea familiei Melencu pentru a o lua cu forța pe Monica Melencu la DIICOT, după ce a refuzat să meargă. 

Mama Luizei a leșinat când a aflat ca urma să fie luată cu forța. Bunicul adolescentei a amenințat că își toarnă benzină pe el și își dă foc, lucru pe care l-a și făcut ulterior. 

Ambulanța a ajuns la familia Melencu, iar mama și bunicul Luizei au fost transportați la Spitalul din Craiova, ambii având tensiunea mare.  

Citiți și Noi informații legate de starea de sănătate a mamei și bunicului Luizei Melencu

×
Subiecte în articol: Adrian Ursu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close