Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Un consilier al lui Dacian Cioloş renunţă la funcţie ca să candideze la parlamentare

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Un consilier al lui Dacian Cioloş renunţă la funcţie ca să candideze la parlamentare

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Un consilier al lui Dacian Cioloş renunţă la funcţie ca să candideze la parlamentare
Sursa foto: sursa: Agerpres
27 Oct 2016   •   00:26

Consilierul pe infrastructură al lui Dacian Cioloş, Cătălin Drulă, renunţă la funcţi pentru a candida la alegerile parlamentare.Acesta şi-a anunţat decizia pe pagina de Facebook, scrie bzi.ro.

„Au fost 10 luni intense, cu multe lupte duse in administratie, cu bucurii pentru reusite si cu frustrari cind progresele au fost mai mici decit dorintele si asteptarile mele. Am realizat anul acesta ce mult bine se poate face tarii daca este condusa cu buna-credinta si competenta. Dar si ce multa nevoie de schimbare si de reforma are administratia noastra publica.

Cred ca aceasta reforma se poate face numai cu sustinere politica si cu stabilitatea oferita de aceasta. In ultimele luni, m-am tot gindit la cum s-ar putea face acea schimbare a actualei clase politice, care si-a aratat limitele pe deplin. Am gasit un singur raspuns: prin implicarea noastra, a celor care ne dorim altfel de tara si am stat pina acum intr-o zona de confort, departe de “murdaria din politica”.

Am luat astazi o noua decizie, poate mai grea ca cea de acum 10 luni: voi candida pentru Camera Deputatilor din partea USR in judetul Timis”, a scris Cătălin Drulă.

De numele lui Cătălin Drulă este legat un scandal iscat recent. Consilierul de stat a fost acuzat de un inginer de la Compania de Drumuri că truchează licitaţile la CNADNR. Şi mai grav este că firma pe care Drulă o protejează aparţine tatălui său.

Licitația la care se făcea referirese referă la montarea unei rețele de camere video în punctele de trecere a frontierei, pe drumurile naționale și are o valoare estimată de 13 milioane de lei, fără TVA.

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close