Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Alina Mungiu Pippidi: Clotilde Armand guvernează foarte prost

Alina Mungiu Pippidi: Clotilde Armand guvernează foarte prost

Alina Mungiu Pippidi critică modalitatea de conducere a Sectorului 1, acuzând că primarul, Clotilde Armand, guvernează foarte prost, fără să înțeleagă ”ce înseamnă un contract semnat”.

Alina Mungiu Pippidi: Clotilde Armand guvernează foarte prost
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    02 Aug 2021   •   22:25

Invitată în studioul emisiunii Subiectiv la Antena 3, Alina Mungiu Pippidi a criticat modalitatea de administrare a contractului semnat inițial cu Romprest dar și strategia de schimbare a contractelor cu firmele de salubrizare din Sectorul 1.

”Este evident că ea guvernează foarte prost, Clotilde Armand ar trebui să înțeleagă ce înseamnă un contract semnat.Ea trebuia să înțeleagă, împreună cu avocații ei, care sunt căile de atac și ulterior să înceapă atacul.

Ea a începutul întâi atacul și gunoaiele s-au adunat pe toate străzile pentru că firma a luptat înapoi. Asta e problema”, a explicat Pippidi.

Strategii ineficiente în Sectorul 1

Problema principală din Sectorul 1 a fost strategia ineficientă aleasă de Clotilde Armand, care a ales să poarte un război inutil cu Romprest, aducând astfel sectorul într-un colaps al gunoaielor. 

”Pe scurt nu este nici o scuză pentru Clotilde Armand să ducă un război ineficient cu Romprest, în momentul în care are toate organele de control de partea ei. Defapt nu este nicio scuză să ducă vreun război, pentru că aceasta nu este o chestiune personală.

Vrea un preț mai bun, pentru strânsul gunoaielor și asta este o acțiune întemeiată, însă se putea ajunge la acest lucru printr-o strategie mai bună, să nu ne lase gunoaiele pe străzi”, a mai spus Pippidi.

”Toate lucrurile pe care le face Clotilde Armand sunt, din punctul meu de vedere destul de jenante, eu nu am văzut nimic bun făcut de ea” a adăugat Alina Mungiu Pippidi, la Antena 3.

Cine are nevoie de cinci luni să numere voturile

Alina Mungiu Pippidi, a vorbit și despre ancheta privind alegerile pentru Primăria Sectorului 1, care se întinde de mai bine de cinci luni.

„În primul rând, aș vrea să-i cert pe cei care au făcut ancheta asta legată de alegerile de la Sectorul 1. Explicați-mi și mie cine are nevoie de cinci luni să numere voturile.

Trebuiau să ceară ajutorul cercului de pionieri în aritmetică. De ce întrețin chestia asta? Bineînțeles că tărăgănează cu intenție și le e frică să dea rezultatele, pentru că orice rezultate vor da, o parte va fi furibundă pe cealaltă.

Deja sunt luni, nu se poate să permiți atâta timp. Trebuie să o tranșezi într-un fel sau altul ”, a mai spus Alina Mungiu Pippidi, la Antena 3.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close