Antena 3 CNN Politică Andrei Gerea, schimbat din fruntea filialei ALDE București după ce a cerut demisia lui Tăriceanu

Andrei Gerea, schimbat din fruntea filialei ALDE București după ce a cerut demisia lui Tăriceanu

Andrei Gerea a fost schimbat din funcţia de preşedinte al filialei ALDE București, după ce deputatul îi ceruse public demisia lui Călin Popescu Tăriceanu de la conducerea partidului, pe motiv că acesta „contribuie decisiv la disoluția ALDE”.

Andrei Gerea, schimbat din fruntea filialei ALDE București după ce a cerut demisia lui Tăriceanu
Sursa foto: Foto: ALDE București/Facebook
19 Feb 2020   •   09:37

Astfel, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a organizației, deputatul Varujan Vosganian şi preşedintele TLDE, Claudiu Daniel Catana, au fost desemnaţi, marţi seara, copreşedinţi interimari ai ALDE Bucureşti.

Motivul care a stat la baza deciziei Consiliului de Coordonare al ALDE Bucureşti de a-l schimba pe Andrei Gerea a fost legat de ”lipsa de implicare a acestuia în coordonarea filialei Bucureşti", se arată sursa citată.

Citește și: Război în ALDE. Andrei Gerea îi cere demisia lui Tăriceanu

De asemenea, Consiliul de Coordonare al ALDE Bucureşti a decis să îi desemneze în calitate de copreşedinţi interimari pe deputatul Varujan Vosganian şi pe preşedintele organizaţiei de tineret a ALDE, Claudiu Daniel Catana.

"Decizia luată în şedinţa de marţi va fi înaintată Biroului Politic Executiv al ALDE, cel care va aproba modificările stabilite în şedinţa filialei", precizează sursa citată. 

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu Andrei Gerea
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close