Antena 3 CNN Politică Antonescu: Noul guvern condus de Ponta nu va admite niciun fel de imixtiune a lui Băsescu în treburile Executivului

Antonescu: Noul guvern condus de Ponta nu va admite niciun fel de imixtiune a lui Băsescu în treburile Executivului

Antonescu: Noul guvern condus de Ponta nu va admite niciun fel de imixtiune a lui Băsescu în treburile Executivului
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    30 Apr 2012   •   20:42

Noul guvern care va fi condus de premierul desemnat Victor Ponta nu va admite niciun fel de imixtiune a preşedintelui Traian Băsescu în politică, a declarat Crin Antonescu, preşedinte al USL, în ediţia de luni a emisiunii La ordinea zilei, de la Antena 3.

"Guvernul nu trebuie să admită şi vă asigur că, în frunte cu prim-ministrul, e decis să nu admită niciun fel de imixtiune a preşedintelui (Traian Băsescu - n.r.) în treburile Executivului. Nu va permite niciun fel de sugestie, insistenţă sau condiţionare a preşedintelui legată de componenţa guvernului, spre exemplu. Guvernul e liber să ia deciziile pe care le crede de cuviinţă, fiind cenzurat de două lucruri - de Constituţie şi legile în vigoare şi de Parlament", a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu.

De asemenea, şeful liberalilor a mai ţinut să precizeze că "premierul Mihai-Răzvan Ungureanu a fost lovit în plin de trecerea moţiunii de cenzură", pentru că Traian Băsescu a avut o mână de fier atât timp cât a avut opinia publică de partea sa, însă de multă vreme nu mai are acest sprijin, a conchis Antonescu.




×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close