x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Succes literar. Volumul "Pas cu pas", al președintelui Iohannis, tradus şi în Bulgaria

de 12 Ian 2016   •   08:33
Succes literar. Volumul "Pas cu pas", al președintelui Iohannis, tradus şi în Bulgaria  72
Foto: Facebook
Volumul "Pas cu pas", prima carte semnată de preşedintele României, Klaus Iohannis, a apărut în luna decembrie şi în librăriile din Bulgaria, informează Curtea Veche Publishing, potrivit mediafax.ro.
 
Publicată în variantă originală în timpul campaniei electorale din anul 2014, la aceeași editură, cartea a apărut în limba bulgară la editura Ciela Norma, cu o traducere semnată de Martina Ganceva. 
 
Titlul ediţiei bulgare ("КлаусЙоханис: стъпкапостъпка. Автобиография") ar însemna exact "Klaus Iohannis: Pas cu pas. Autobiografie".
 
Bulgaria este a doua ţară, după Ungaria, unde este tradusă cartea preşedintelui. Versiunea maghiară a apărut în luna iunie a anului 2015 la editura Cser, în traducerea lui Lakatos Mihály. Sub titlul "Nagyszebentől az elnöki palotáig" ("Din Sibiu la Palatul prezidenţial"), aceasta este disponibilă deopotrivă în Ungaria şi în România.
 
Volumul "Pas cu pas" a fost bestsellerul anului 2014 în România şi a marcat numeroase recorduri editoriale, fiind urmat de apariţia, în mai 2015, a celui de-al doilea volum semnat de Klaus Iohannis, "Primul pas", carte ce dezvăluie informaţii din culisele campaniei electorale şi din primele zile ale mandatului de preşedinte.
 
În anul 2015, cele două titluri semnate de preşedintele României - "Pas cu pas" şi "Primul pas" - au fost în topul vânzărilor Curtea Veche Publishing, precizează editura.
 
sati