Antena 3 CNN Politică Iohannis, semnal de alarmă către români: Am auzit oameni vorbind că PSD după ce a scăpat de Dragnea nu mai e așa de rău

Iohannis, semnal de alarmă către români: Am auzit oameni vorbind că PSD după ce a scăpat de Dragnea nu mai e așa de rău

Iohannis, semnal de alarmă către români: Am auzit oameni vorbind că PSD după ce a scăpat de Dragnea nu mai e așa de rău
22 Noi 2019   •   19:16

Klaus Iohannis lansează o nouă serie de atacuri la adresa PSD. Președintele îl aduce în discuție și pe fostul lider social-democrat Liviu Dragnea.

”După care, am intrat în campanie pentru prezidențiale și aud, așa, câteodată, pe unii vorbind că PSD-ul ăsta, de când a scăpat de Dragnea, nu mai e așa de rău. E o mare capcană, să nu credeți așa ceva. PSD a dominat scena politică românească, cu mici excepții, în cei 30 de ani de când am scăpat de comunism. De comuniști n-am scăpat chiar de toți, mai sunt câțiva. Această veșnică tranziție trebuie să se termine odată, iar această dată va fi acum, duminică. 

Acum, duminică, la turul II al alegerilor prezidențiale, românii trebuie să înțeleagă că PSD a schimbat fața, fețele, politicienii de la vârf, dar PSD-ul nu s-a schimbat, e tot acel partid care vrea să pună mâna pe tot ce mișcă, dintotdeauna a vrut să controleze justiția, a avut o problemă cu antreprenorii români, a încercat să țină investitorii afară, a vrut să controleze toate școlile din România, până la femeia de serviciu, PSD a făcut să plece 4 mil. de români care nu s-au mai regăsit și foarte mulți dintre ai voștri au plecat, fiindcă n-au mai suportat, fiindcă n-au mai găsit locuri de muncă, PSD a distrus Bacăul, unul dintre județele de frunte, o mândrie a României, a distrus-o. 

Dacă aud pe cineva că PSD nu mai e așa de rău de când a scăpat de Dragnea, vă spun, nu credeți așa ceva. PSD e mereu același, de aceea e nevoie de un vot foarte puternic acum, duminică, e nevoie de un vot foarte puternic la locale și un vot foarte puternic la parlamentare, pentru că PSD trebuie trimis ani buni în opoziție. Asta începe acum, duminică. PSD trebuie îndepărtat de la butoane ca România să poată respira, să-și revină, să refacem România, să redăm vigoare economiei românești, să garantăm o justiție dreaptă și independentă”, a spus Iohannis.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close