Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan se va ocupa de strategia politică a PNL la alegerile locale. Ce alți liberali au mai primit roluri importante

Rareș Bogdan se va ocupa de strategia politică a PNL la alegerile locale. Ce alți liberali au mai primit roluri importante

Rareș Bogdan a fost desemnat de premierul Ludovic Orban să se ocupe de strategia politică din alegerile locale, care se vor desfășura în luna septembrie. Va fi o campanie online, au trasmis reprezentanții PNL.

Rareș Bogdan se va ocupa de strategia politică a PNL la alegerile locale. Ce alți liberali au mai primit roluri importante
Sursa foto: Hepta
de Anca Andrei    |    02 Iul 2020   •   08:58

Echipa care va conduce campania electorală de la locale va fi formată din zece oameni, iar șeful suprem va fi Ludovic Orban. Interesant este că sunt mulți europarlamentari, care au primit sarcini importante.

Secretar general al PNL, Robert Sighiartău se va ocupa de organizare și logistică, în timp ce eurodeputatul Gheorghe Falcă va avea ca sarcină pregătirea programului electoral, conform mai multor surse policice.

La capitolul strategie politică este trecut Rareș Bogdan, iar la Comunicare, vicepremierul Raluca Turcan. Deputatul Cristina Trăilă va coordona departamentul juridic așa cum s-a mai întâmplat și în trecut, Dan Motreanu va fi responsabil de evenimente, iar Alina Gorghiu se va ocupa de „analiza competitorilor”.  Aceștia au avut roluri importante și în campania prezidențială a lui Klaus Iohannis.  

Responsabilul economic va fi Cristian Buşoi, iar de organziarea şi implementare de decizii în filiale se va ocupa eurodeputatul Siegfried Mureşan.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close