Antena 3 CNN Politică Ciolacu anunţă plângere penală la DNA împotriva PNL: Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape

Ciolacu anunţă plângere penală la DNA împotriva PNL: Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape

Marcel Ciolacu anunţă miercuri, pe o reţea de socializare, că PSD va depune astăzi plângere penală la DNA împotriva tuturor liberalilor din Guvern și din teritoriu care au transformat instituțiile statului într-un "rai al criminalității".

Ciolacu anunţă plângere penală la DNA împotriva PNL: Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape
de Denisa Nedelcu    |    05 Aug 2020   •   12:16

În postarea de pe Facebook, interimar al PSD, Marcel Ciolacu, îi acuză pe liberali că îi mituiesc pe primarii social-democrați, cărora le promit "bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL", iar cine nu cedează este amenințat și șantajat. 

"Toți duduienii galbeni din Guvern – la puşcărie!!!

Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului!

Ciolacu: Nu sunt bani de măști, de alocații, de pensii. Sunt bani doar pentru mită şi politică!!!

Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpușa și a fura în continuare!

Nu sunt bani de măști, nu sunt bani de alocații, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru mită şi politică!!!

Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la București sau le promit în țară tot felul de proiecte și bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat. Cine nu cedează, este amenințat și șantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forța pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunitățile lor.

PSD: Nu pot ei șantaja cât pot românii vota! Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape

Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniți suntem puternici! Nu pot ei șantaja cât pot românii vota! Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape.

De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta?

PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu care au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluționat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni!", a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu plangere penala
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close