Antena 3 CNN Politică Cozmin Gușă și Vasile Dâncu la Primăria Capitalei? Scandal monstru, după dezvăluirea Violetei Alexandru

Cozmin Gușă și Vasile Dâncu la Primăria Capitalei? Scandal monstru, după dezvăluirea Violetei Alexandru

Este scandal mare între preşedintele interimar al PSD şi ministrul Muncii. Marcel Ciolacu o acuză pe Violeta Alexandru că minte şi dezinformează. Totul a pornit după ce aceasta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu un sondaj în care social-democraţii ar verifica ce şanse au alţi colegi de-ai lor la primăria Capitalei în locul Gabrielei Firea.

Cozmin Gușă și Vasile Dâncu la Primăria Capitalei? Scandal monstru, după dezvăluirea Violetei Alexandru
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    01 Iul 2020   •   09:05

În replică, şeful interimar al PSD, Marcel Ciolacu, îi cere ministrului Muncii să se preocupe mai degrabă de decizia care schimbă soarta românilor, şi anume creşterea pensiilor, despre care în ultimele zile au apărut multe informaţii nesigure.

Reacţia dură a preşedintelui social-democrat vine după ce ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a făcut publică o fotografie cu un chestionar dintr-un sondaj al social-democraţilor. În sondaj, se pare că, în locul Gabrielei Firea, variantele pentru Primăria Capitalei din partea PSD erau Cozmin Guşă, Vasile Dâncu şi Robert Negoiţă.

Lângă sondaj, Violeta Alexandru a postat şi un mesaj dur: "Când propriul tău partid începe să facă sondaje prin oraș să testeze alți candidați #problemegabi? Cu ea sau fără ea, Bucureștiul scapă de PSD la toamnă", a scris ministrul Muncii, marţi seara, pe pagina sa de Facebook.

În urma postării, Marcel Ciolacu a luat foc şi a atacat-o dur pe Violeta Alexandru. Preşedintele interimar al social-democraţilor spune că Gabriela Firea este în continuare susţinută de PSD în cursa pentru Primăria Capitalei, iar ministrul Muncii răspândeşte informaţii false. Mai mult, acesta a spus că actualul primar al Capitalei va câștigă cu siguranță un nou mandat.

Violeta Alexandru: Haos la PSD. Câștigăm fără probleme

"Violeta Alexandru este doar o mincinoasă care dezinformează. Mai bine ar fi preocupată de creșterea pensiilor și mărirea alocațiilor. Dar nu e în stare de absolut nimic!", a replicat Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Replica Violetei Alexandru nu a întârziat să apară. Ministrul Muncii se laudă că liberalii vor câştiga alegerile locale fără probleme.

"Cel autointitulat președinte PSD, că de ales nu l-a ales nimeni, a sărit, la ordinul G. Firea, să spună că mint. În ce sens aș minți, Marcel Ciolacu? În București se face un sondaj, despre care am aflat, chestionarul fiind aplicat unor oameni care mă cunosc și care mi-au spus. Înțeleg din nervozitatea lui Marcel Ciolacu că o susține pe Gabriela Firea. Văd că alții din PSD, nu. Haos la PSD. Să o susțină Marcel Ciolacu dacă vrea, este și mai bine pentru noi. Câștigăm fără probleme. Să luăm Bucureștiul înapoi, pentru bucureșteni", i-a răspuns Violeta Alexandru lui Marcel Ciolacu.

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close