x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Deziluzia optică: Politicienii spun lucruri cumplite

de S.T.   •   14 Ian 2016   •   00:07
Deziluzia optică: Politicienii spun lucruri cumplite 534
Elena Udrea: "Patru dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am cunoscut şi sunt în viaţa mea, sunt Capricorn. Caractere puternice, curaj, onoare, loialitate, prietenie...calităţi cu atât mai importante acum, când ne copleşesc laşitatea, trădarea, invidia, ipocrizia, lichelismul. Tot deloc întâmplător, sunt femei."

Ne spune Elena Udrea că 4 dintre cele mai frumoase persoane din viaţa ei sunt femei. Aştept să-mi spună care sunt şi cele mai frumoase 4 persoane bărbaţi din viaţa ei. Că pe cel mai urât bărbat din viaţa ei îl ştim cu toţii.


Emisiunea "Deziluzia optică" vă prezintă politicienii într-una dintre puţinele ipostaze în care nu mint: în poze. Şi cum de multe ori o poză face cât o mie de cuvinte, vă invităm în fiecare zi să-i vedeţi pe oamenii politici aşa cum nu şi-ar dori să fie văzuţi: aşa cum sunt în realitate.
 
O emisiune neîncrâncenată, prezentată cu umor de Felix Rache.
poza

Show

O mai stii pe Mona Nicolici? Cum arata fosta prezentatoare la 10 ani de cand s-a retras din televiziune 

Prezentatoarea TV Mona Nicolici a parasit lumea televiziunii in urma cu 10 ani.  Fosta vedeta TV lucreaza acum pentru o mare companie si coordoneaza mai multe proiecte sociale derulate si finantate de...

24 Oct 2016  •  14:04

sati