Antena 3 CNN Politică Diana Șoșoacă se declară senator terorist: "Eu îmi asum. Sunt singura din Parlamentul României" | VIDEO

Diana Șoșoacă se declară senator terorist: "Eu îmi asum. Sunt singura din Parlamentul României" | VIDEO

Invitată luni în platoul emisiunii Subiectiv, de la Antena 3, Diana Șoșoacă a venit la emisiune purtând un tricou prin care se autointitula "SENATOR TERORIST". Acesta a fost răspunsul senatoarei la declarațiile premierului Cîțu care i-a numit teroriști pe cei care se declară împotriva campaniei de vaccinare.

Diana Șoșoacă se declară senator terorist: "Eu îmi asum. Sunt singura din Parlamentul României" | VIDEO
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    15 Mar 2021   •   21:41

Domnul Cîțu ne-a făcut teroriști. Atâta timp cât cei care lupta pentru drepturile și libertățile cetățenești, milităm pentru respectarea Constituției României. Atâta timp cât militez pentru respectarea legii pacientului, iar domnul Citu ne face pe toți teroriști, pentru că luptăm împotriva măștii, a vaccinării obligatorii.

Eu îmi asum, sunt unicul senator terorist din Parlamentul României.

Premierul Florin Cîțu a criticat campania împotriva vaccinării și a regulilor sanitare

„În același timp, în România de un an există o campanie împotriva acestor acțiuni ale guvernului. Există o campanie împotriva măștilor, există o campanie împotrivă vaccinării.

Din punctul meu de vedere aceste acțiuni sunt similare cu acțiunile unor teroriști, pentru că a zădărnici aceste acțiuni ale guvernului, care au ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului fără date”, spunea vineri dimineață Florin Cîțu.

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă terorist senator Subiectiv
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close