Antena 3 CNN Politică Disperare în PNL. Lider liberal confirmat pozitiv cu coronavirus

Disperare în PNL. Lider liberal confirmat pozitiv cu coronavirus

Vești proaste din interiorul Partidului Național Liberal. După ce miercuri după-amiază am aflat că ministrul Educaţiei, Monica Anisie, şi cel de la Mediu, Costel Alexe, ar putea fi în pericol de a fi infectați cu coronavirus, după ce s-au întâlnit cu un inspector judeţean din Iași confirmat, ulterior, cu COVID-19, acum o altă veste pică ca un trăznet.

Disperare în PNL. Lider liberal confirmat pozitiv cu coronavirus
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    15 Iul 2020   •   18:51

Secretarul general al PNL Olt, Ana Maria Ciaușu, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, întâlnirile politice din cadrul filialei fiind suspendate. Șase membri ai organizației PNL Olt, contacți direcți ai secretarului general, au fost testați, doi fiind sunt negativi, iar ceilalți așteaptă rezultatele.

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a declarat pentru Mediafax că secretarul general al filialei a fost contact direct al șefei Cancelariei prefectului de Olt.

„Doamna secretar general este în spital și are ceva probleme de respirație”, a spus Voiculescu. Și prefectul de Olt a fost confirmat pozitiv, este asimptomatic și este internat în spital.

Anul acesta, campania electorală pentru alegerile locale va fi atipică și se va concentra pe mediul online.

×
Subiecte în articol: PNL
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close