Antena 3 CNN Politică Eugen Teodorovici, despre candidatura sa la prezidențiale: „Cred că România ar avea mari șanse cu un astfel de președinte”

Eugen Teodorovici, despre candidatura sa la prezidențiale: „Cred că România ar avea mari șanse cu un astfel de președinte”

Eugen Teodorovici, despre candidatura sa la prezidențiale: „Cred că România ar avea mari șanse cu un astfel de președinte”
20 Mar 2019   •   12:41

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, a afirmat, miercuri, după ședința cu reprezentanții băncilor, că intenţionează să candideze la alegerile prezidențiale în anii care urmează.

„Important este că am spus acest lucru, pe care mulți nu-l declară. Dacă ești politician și nu vrei să fii ipocrit cum din păcate este marea parte a clasei politice de astăzi, spui, și este normal să aspiri, este normal să te gândești la mai multe funcții mai înalte dacă crezi că vrei să faci bine pentru această țară”, a precizat Teodorovici.

„Suntem oameni, dincolo de a fi membrii de partid, avem dreptul să ne exprimăm opinia. Ar fi bine ca oamenii care se uită la noi să vadă în politicieni oameni care spun ceea ce gândesc, care nu au nimic de ascuns (...). Cred că România ar avea mari șanse cu un astfel de președinte”, a mai adăugat acesta.

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close