Antena 3 CNN Politică Europarlamentare 2019. Ele sunt candidatele pe care Marian Vanghelie vrea să le trimită la Bruxelles. Un analist politic și un filosof GALERIE FOTO

Europarlamentare 2019. Ele sunt candidatele pe care Marian Vanghelie vrea să le trimită la Bruxelles. Un analist politic și un filosof GALERIE FOTO

Europarlamentare 2019. Ele sunt candidatele pe care Marian Vanghelie vrea să le trimită la Bruxelles. Un analist politic și un filosof GALERIE FOTO
19 Apr 2019   •   14:07

EUROPARLAMENTARE 2019. Zilele în care Marian Vanghelie visa să stea cu mâna pe scaunul de președinte al PSD au trecut, iar fostul primar al Sectorului 5 a fost forțat să plece din rândurile pesediștilor. Dar cum ambițiile politice nu au dispărut, Vanghelie și-a făcut propriul PSD-Independent pe care l-ar conduce din umbră și a reușit chiar să strângă mai mult de 200.000 de semnături unice pentru a candida la alegerile europarmantare.

Pe lista pentru alegerile europene apar și câteva personaje pitorești.

Una dintre ele este Dalia Ciubucă. În vârstă de 32 de ani, Dalia Ciubucă este din Alba și o obișnuită a cluburilor de fițe din București. Este organizator de evenimente și ANALIST POLITIC. Dalia Ciubucă este pe locul 34 pe listă. Dalia Ciubucă are un apartament într-un complex imobiliar cumpărat prin Prima Casă, cu credit de aproape 276.000 de lei luat pe 30 de ani.

O altă prezență de senzație este prietena sau colega Daliei Ciubucă, Bianca Berchez. Domnișoara Berchez s-a născut acum 28 de ani, în Tîrgu-Jiu dar vârsta fragedă nu a împiedicat-o să aibă o profesie nobilă care l-ar face să leșine și pe Platon. Bianca Berchez este organizator de evenimente (Banchetul, vă amintiți?) și.... FILOZOF. Bianca Berchez este pe locul 29. Prin declarația de avere a acesteia bate vântul. Are un apartament împărțit la patru și a avut venituri de 9.000 de lei anul trecut, administrator la aceeași firmă ca și Dalia Ciubucă.

Pe lista candidaților lui Vanghelie mai apare un artist liric - Alexandra Manole, dar și o actriță: Adela Mihai, pe locul 23.

Domnișoara Mihai are 27 de ani deține Școala Apollo Arts și este colaborator la Teatrul Evreiesc de Stat. Adela Mihai nu are nicio proprietate, niciun cont bancar notabil, iar anul trecut a avut venituri de doar 7.000 de lei.

Partid înființat acum cinci luni

PSDI a fost înregistrat în luna noiembrie a anului trecut, potrvit Registrului Partidelor Politice. ”Se numeşte Partidul Social Democrat Independent (PSDI) şi cred că românii vor înţelege şi vom izbândi să ne debarasăm de aceste gunoaie care au distrus această ţară. (...) O să fie un partid de stânga, un partid - dacă vreţi - în care muncitorii să se regăsească, şi când spunem muncitori ne referim de la ceferişti, de la cei care lucrează pe vagoane, până la vânzătorii de la Metro, de la Carrefour, că nu mai există nimenea astăzi care să poată să le ia apărarea. Va fi un partid de stânga, la stânga PSD-ului, stânga naţionalistă, în sensul cel mai coerent al lucrurilor, în sens pozitiv”, anunța Vanghelie înainte să-l lanseze.

În acte, PSDI este condus de Petre Marian Leonard - preşedinte, Puschin Eduard - vicepreședinte și Zidarescu Loredana Ionela - secretar.

*Un prim articol pe această temă a apărut în Newsweek.

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close