Antena 3 CNN Politică Firea, după ce DSP a intrat sub control militar: E inimaginabil! Să-ți ții proștii de la partid în funcții și să-i acoperi cu generali!

Firea, după ce DSP a intrat sub control militar: E inimaginabil! Să-ți ții proștii de la partid în funcții și să-i acoperi cu generali!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a criticat vineri pe liberali, după ce DSP București a intrat sub control militar, spunând că "armata e pusă să acopere prostia și afacerile din pandemie”. În plus, edilul este de părere că se impune demisia sau demiterea imediată a ministrului Sănătății.

Firea, după ce DSP a intrat sub control militar: E inimaginabil! Să-ți ții proștii de la partid în funcții și să-i acoperi cu generali!
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    07 Aug 2020   •   14:55

"Armata e pusă să acopere prostia și afacerile din pandemie! Cât îi mai tratați ca pe ființe inferioare pe români, `dragi` guvernanți? Cât ne mai mințiți, manipulați, prostiți? Azi, o nouă dovadă a lipsei de respect față de oameni pe care o manifestă guvernul PNL!

A aflat o țară întreagă despre haosul care domnește, la 5 luni de la debutul pandemiei, în majoritarea DSP-urilor din țară, în frunte cu București!

După atâtea luni de zile, nu s-au dimensionat corespunzător cu personal, nu s-au dotat, nu au proceduri eficiente, reguli clare.

Zile în șir se sună la DSP-uri și nu răspunde nimeni!

Pacienții sunt transferați fară nicio noimă cu precădere la unele spitale, pentru a le sufoca, în timp ce altele sunt goale sau lejere.

Au blocat testarea bucureștenilor de la Arena Națională!

Au girat prin aviz cabinete medicale care dau erori impardonabile, pe banda rulantă, la testarea PCR!

Lipsă crasă de profesionalism și de respect față de cetățeni!

Firea: Demiterea imediată a ministrului Sănătății! Premierul îl girează în continuare, doar sunt prieteni!

Care ar trebui să fie reacția unui guvern normal într-o astfel de situație?

Demisia sau demiterea imediată a ministrului Sănătății! Noul ministru al Sănătății să facă urgent ordine în DSP-uri!

În loc de această atitudine absolut firească, premierul îl păsuie și îl girează în continuare pe ministrul PNL al Sănătății! Doar e coleg de partid cu el și prieten!!

Mai mult, circumstanță agravantă, în loc să demită, măcar, directorul DSP București (fina ministrului Educației - PNL), această doamnă Nicolescu rămâne în continuare la cârma DSP București, cu o singură dar gravă modificare! I s-a adus un coordonator militar!!

Auziți, militar! Un general!! Păi ce treaba are Armata cu Sănătatea?

Nu mai suntem în stare de urgență!

Nu mai suntem sub ordonanțe militare! Toată omenirea se relaxează inteligent, numai noi aducem comanda militară în Sănătate, pentru că Guvernul nu este în stare să demită politrucii și incompetenții din DSP și Ministerul Sănătății!

Firea: E inimaginabil - să-ți ții proștii de la partid în funcții și să-i acoperi cu generali!

Sunt mii de medici capabili care pot fi cooptați să conducă DSP-urile! Trebuie căutati în spitale, nu în sediile de partid!

Este inimaginabil ce se întâmplă!

Este sfidare a bunului simț al românilor!

Să-ți ții proștii de la partid în funcții și să-i acoperi cu generali!

Proștii de la partid să încaseze salarii grase în continuare și să faca afaceri în pandemie! De genul afacerii Unifarm!!", a scris primarul Capitalei, Gabriela Firea, vineri, pe pagina sa de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close