Antena 3 CNN Politică Fondatorul PMP a demisionat din partid. Adrian Papahagi: "Adio, PMP! Udrea, un produs periculos al noii generaţii de politicieni"

Fondatorul PMP a demisionat din partid. Adrian Papahagi: "Adio, PMP! Udrea, un produs periculos al noii generaţii de politicieni"

Fondatorul PMP a demisionat din partid. Adrian Papahagi: "Adio, PMP! Udrea, un produs periculos al noii generaţii de politicieni"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    08 Iul 2014   •   14:40

Adrian Papahagi a demisionat din Partidul Mişcarea Populară şi a ales aceeaşi variantă ca Traian Băsescu - a postat un mesaj de adio pe Facebook.

Papahagi susţine că preşedintele partidului, Elena Udrea, este "un produs periculos al noii generaţii de politicieni".

"Îmi pare rău de fiecare clipă, fiecare efort, fiecare naivitate îngropate în proiectul PMP, confiscat de Elena Udrea. O consider pe Elena Udrea un produs periculos al noii generaţii de politicieni. (...) Adio, PMP!", a scris Adrian Papahagi pe pagina personală de Facebook.

Imediat după congresul PMP în care Elena Udrea a fost aleasă preşedinte al partidului, Teodor Baconschi a demisionat din formaţiune.

Referindu-se la demisia lui Baconschi, Papahagi spunea atunci:  "Eu, fiind mai tânăr, mai rabd o vreme. Mă întreb, arghezian: ".

Pe 5 iulie 2013, Adrian Papahagi anunţa că demisionează din PDL şi că se va alătura Mişcării Populare.

Citiţi şi Oamenii lui Băsescu se încaieră între ei. Baconschi: Intelectualii din PMP, marginalizaţi la congres

Marian Preda a demisionat de la şefia Fundaţiei Mişcarea Populară: Nu este posibilă o schimbare din interior a clasei politice.

 
 
 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close