Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea a scos o melodie! A impresionat pe toată lumea cu vocea sa/ VIDEO

Gabriela Firea a scos o melodie! A impresionat pe toată lumea cu vocea sa/ VIDEO

Cea mai mare parte a publicului o cunoaște pe Gabriela Firea ca om politic de top și primar general al Capitalei. În trecut, aceasta a fost și realizatoare TV, dar și consiler al guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, premier la acea vreme.

Gabriela Firea a scos o melodie! A impresionat pe toată lumea cu vocea sa/ VIDEO
Sursa foto: Hepta
02 Iul 2020   •   17:40

Puțini își amintesc, însă că ea a și scos un album de melodii, cea mai apreciată fiind Doi Voinici din valea mare. Se întâmpla acum aproximativ zece ani. Împreună cu prietena ei, Simona Gherghe lansa albumul de muzică populară „Trandafiri de la Moldova” (Colinde Și Muzică Tradițională Moldovenească). Piesele au primit un feedback pozitiv la acel moment întrucât ambele doamne au voci foarte frumoase, iar rezultatul a fost unul pe măsură.

Gabriela Firea s-a născut la Bacău, acolo unde a și urmat studiile până la absolvirea liceului. Ulterior aceasta a venit în București, unde a finalizat cu succes Facultatea de Litere din cadrul Universității București. Dipă un timp a ales să urmeze și un doctorat în cadrul Academiei de Studii Economic, pe care însă a fost nevoită să-l înghețe pentru a se ocupa de Primăria Capitalei.

Gabriela Firea este și scriitoare

Gabriela Firea este și membru al Uniunii Scriitorilor încă din anul 2002. A primit premiul pentru debut din partea Asociației Scriitorilor din București în anul 2001, pentru volumul de versuri „O altă lume”. Printre cărțile pe care le-a mai scris se numără și romanul „Trei motive”, cartea pentru copii „Țara sucită și-nvârtită”, volumul de eseuri economice „Economia de cuvinte” și volumul de eseuri social-economice „Jurnalul unui observator”.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea melodie carti scrise
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close