Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, reacție după ce Orban i-a atacat pe Alexandru Rafila și pe Adrian Streinu Cercel

Gabriela Firea, reacție după ce Orban i-a atacat pe Alexandru Rafila și pe Adrian Streinu Cercel

Gabriela Firea a reacționat duminică seară, după ce Ludovic Orban i-a criticat pe medicii Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel pentru candidatura lor la alegerile parlamentare pe listele PSD, la Camera Deputaților, respectiv la Senat.

Gabriela Firea, reacție după ce Orban i-a atacat pe Alexandru Rafila și pe Adrian Streinu Cercel
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    18 Oct 2020   •   22:36

Prim-vicepreședintele PSD  a afirmat că dacă cei doi medici ar fi ales PNL atunci Ludovic Orban ar fi avut un altfel de discurs despre ei.

„Ar fi fost niște somitati ale lumii medicale și ar fi spus că PNL se reformează, nu mai e un partid închis, promovează oameni de valoare, nu doar pe criterii de cumetrii. Am simtit o ranchiună dupa mimica facială”, a spus Gabriela Firea, în emisiunea 'Subiectiv', de la Antena 3.

Ludovic Orban, despre Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel: Vor fi torpilați! Nu mai au nicio credibilitate

Ludovic Orban i-a atacat în termeni duri pe prof. dr. Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel, după ce aceștia s-au înscris în PNL și au anunțat că vor candida la alegerile parlamentare din decembrie.

Prezent în cadrul unei emisiuni TV, premierul Ludovic Orban nu a ezitat să îi atace în termeni duri pe cei doi medici specialiști, experții care au avut parte de o notorietate uriașă în acest an, în contextul pandemiei de coronavirus.

Atât profesorul Alexandru Rafila, cât și prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, au anunțat că s-au înscris în PSD și că vor candida la alegerile parlamentare din decembrie.

"Cum să te duci tu Rafila și Cercel la PSD care a torpilat deciziile sanitare ale autorităților? Vor fi torpilați! Nu mai au nicio credibilitate în tot ceea ce exprimă.

Unul dintre ei și-a schimbat deja opiniile, am văzut. Nu vreau să îi dau numele. Să te duci să îți depui candidatura la PSD, mi se pare un fel de abandon. Ce o să facă Cercel? Se ocupă de Matei Balș sau se duce în campanie cu domnul Ciolacu și cu domnul Bădulescu?

Domnul Rafila mai este și reprezentant OMS. Să știe lumea că cei doi s-au înscris în PSD ca să candideze. Unul a mai fost membru PSD, domnul Rafila", a declarat Ludovic Orban.
Adrian Streinu-Cercel, candidat din partea PSD la alegerile parlamentare.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close