Antena 3 CNN Politică Premierul Tudose a dispus trimiterea Corpului de Control la Tarom şi la Compania Naţională de Investiţii

Premierul Tudose a dispus trimiterea Corpului de Control la Tarom şi la Compania Naţională de Investiţii

Premierul Tudose a dispus trimiterea Corpului de Control la Tarom şi la Compania Naţională de Investiţii
20 Aug 2017   •   13:13

Update 13.13: Șeful Executivului a decis să trimită Corpul de Control la TAROM și Compania Națională de Investiții. TAROM a fost criticată din punct de vedere al managementului. 

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost certat de premierul Mihai Tudose, în ședința de Guvern de vineri, pentru deciziile luate la nivelul ministerului în cazul TAROM, dar și pentru neregulile de la CFR și autostrăzi.

Premierul Mihai Tudose i-a reproșat ministrului Cuc decizia de a-i prelungi mandatul cu încă patru luni șefului Tarom, deși compania înregistrează pierderi uriașe în ultimele șase luni.

Citește mai multe: Ministrul Transporturilor, certat de premier în ședința de Guvern: „Nu mergeți în direcția care trebuie!”

----------------------------

Premierul Mihai Tudose a venit la muncă într-o zi de duminică. În fiecare săptămână, Tudose trebuie să vină cu un raport în fața coaliției, însă săptămâna trecută a fost vacanță și nu s-au discutat subiectele cele mai importante. 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close