Antena 3 CNN Politică Întâlnire de ultimă oră la Palatul Victoria. Tudorel Toader, despre discuțiile cu Viorica Dăncilă: „Trebuie să luăm măsuri pregătitoare”

Întâlnire de ultimă oră la Palatul Victoria. Tudorel Toader, despre discuțiile cu Viorica Dăncilă: „Trebuie să luăm măsuri pregătitoare”

Întâlnire de ultimă oră la Palatul Victoria. Tudorel Toader, despre discuțiile cu Viorica Dăncilă: „Trebuie să luăm măsuri pregătitoare”
16 Iul 2018   •   12:10

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a avut, luni dimineaţă, o discuţie cu premierul Viorica Dăncilă. Întâlnirea a durat aproape două ore, iar Toader susţine că a informat-o pe Dăncilă despre concluziile Consiliului Justiție și Afaceri Interne.

Întâlnirea are loc în contextul în care au apărut informaţii potrivit cărora Guvernul ar pregăti o Ordonanţă privind amnistia şi graţierea. 

„Eu am mai răspuns, să nu vorbim despre situații ipotetice, nu avem așa ceva în Ministerul de Justiție, nici în dezbatere, nici în avizare. Am informat-o pe doamna premier despre ce s-a discutat la reuniune, dar, mai important, ceea ce m-a interesat să pregătim măsurile pregătitoare în vederea președinției Consiliului JAI”, a spus Tudorel Toader. 

A fost şi prima discuţie între Tudorel Toader şi premierul Viorica Dăncilă după raportul preliminar al Comisiei de la Veneţia care critică modificările la legile Justiţiei. Tudorel Toader nu pare îngrijorat de ceea ce conţine documentul la momentul actual. Ministrul Justiţiei spune că este vorba doar de un raport care va suferi modificări şi completări până la toamnă. 

 

×
Subiecte în articol: guvern palatul victoria intalnire ministri
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close